Naon ari TOFRE HEAT HERBAL STICK?

TOFRE-HEAT-HERBAL-STICKS

TOFRE Series produk teken panas-herbal dumasar kana konsép Heat-Not-Burn, mangrupakeun tipe anyar non bako nu kudu dipaké babarengan jeung alat pemanasan.Sareng struktur produk urang sadayana asalna tina platform téknologi hak milik mandiri.Dibandingkeun sareng HNB Stick tradisional, ku ngadopsi herbal alami murni sareng ngahijikeun téknologi perasa kelas bako, TOFRE henteu ngan ukur tiasa masihan pangalaman anu sampurna, tapi ogé ngaminimalkeun bahan anu ngabahayakeun dina haseup, sahingga nyayogikeun pilihan anu saé pikeun syarat pangurangan ngarugikeun pangguna.

index_specific_01

Naon
Tofre saringan herbal?

Filter Herbal TOFRE mangrupikeun saringan Rokok anu ngadamel jaman kalayan rumus anu dipaténkeun unik sareng struktur kapsul herbal murni, hasil tina pamekaran téknologi herbal kami kalayan kerjasama para ahli médis paru-paru.

Béda tina sagala saringan tradisional anu didamel tina logam atanapi bahan kimia di pasar, TOFRE Herbal Filter mangrupikeun saringan rokok asli sareng struktur herbal murni, anu ngadopsi struktur kapsul sareng sadaya rumus nyumponan standar kelas dahareun.

index_about_bg

TENTANG KAMI

The Herbal Master dunya

TOFRE geus komitmen pikeun innovate téhnologi herbal héjo tur cageur kana bagian ngurangan ngarugikeun bako ti mimiti ngadegna urang.Kami nyiptakeun produk ku cara nganalisis kabutuhan sareng kabiasaan para perokok, sareng nyayogikeun para perokok metode ngaroko anu langkung séhat sareng pilihan anu langkung saé bari sampurna nyumponan kabutuhan para perokok. sareng ngungudag strategis salamina urang.

  • TOFRE HEAT<br> HERBAL STICKS DAILY

    TOFRE panas
    HERBAL SITEK HARIAN

    Unggal TOFRE STICK tiasa haseup langkung ti 15 kedutan, sareng struktur téknis khusus ngajantenkeun urang cocog pikeun sadaya alat panas anu aya di pasar.
  •  TOrfE herbal filter daliy

    TOrfE saringan herbal daliy

    TOFRE Herbal Filter bisa dipaké pikeun 20 rokok kontinyu, sarta unggal filter bisa gampang nempatkeun kana kotak roko sanggeus unpacked, nu merenah pikeun mawa sarta pamakéan sapopoé.

Janten Distributor

Naha saringan herbal TOFRE pikeun roko tradisional, atanapi TOFRE panas tongkat herbal pikeun udud HEAT- NOT- BURN.Kami Nyiptakeun produk téknologi anu dipaténkeun unik ieu dumasar kana pamahaman kami anu jero ngeunaan sagala jinis perokok.TOFRE nyangking distributor kami séri "unik" -- "epoch-pembuatan" -- "anyar didefinisikeun" ---inovatif produk roko hadé.

Sarta kami masih dina inovasi kontinyu.Ayeuna, Kami nawiskeun kasempetan distribusi ka 188 nagara sadunya, dina dasar ekslusif sareng Non-ekslusif.

Janten mitra lokal TOFRE sareng nikmati kauntungan anu dibawa ku téknologi herbal canggih kami!

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....