• Become-A-Distributor

Janten Distributor

Janten Distributor

Naha saringan herbal TOFRE pikeun roko tradisional, atanapi TOFRE panas tongkat herbal pikeun udud HEAT-NOT-BURN.Kami Nyiptakeun produk téknologi anu dipaténkeun unik ieu sadayana dumasar kana pamahaman kami anu jero ngeunaan sagala jinis perokok. TOFRE nyayogikeun distributor kami sauntuyan "unik" ----- "epoch-nyieun" ------ "anyar diartikeun ”--------inovatif roko produk hadé.

Sarta kami masih dina inovasi kontinyu.Ayeuna, Kami nawiskeun kasempetan distribusi ka 188 nagara sadunya, dina dasar ekslusif sareng Non-ekslusif.

Janten mitra lokal TOFRE sareng nikmati kauntungan anu dibawa ku téknologi herbal canggih kami!

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....