• FAQ-For-TOFRE-Heat-Herbal-Sticks

FAQ Pikeun TOFRE Panas Herbal Sticks

Patarosan Umum

1.Kumaha carana abdi tiasa mésér produk TOFRE?

Kami henteu gaduh fungsi penjualan langsung ritel pikeun pasar global.Upami anjeun kabetot dina produk kami sareng hoyong nyobian, anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi kontak anjeun sareng kirimkeun ka kami ngalangkungan halaman Taros Kami, atanapi ngahubungi mitra distribusi lokal di sakumna dunya pikeun mésér.

2.Naon téhnologi TOFRE?

Dasar Panaliti & Pangembangan tina séri produk TOFRE sadayana dumasar kana kamampuan laboratorium anu kuat pikeun inovasi herbal.Maksud asli urang nyaéta pikeun ngagabungkeun téknologi herbal anu sasari tina pepelakan alami, sareng ubar paru-paru pikeun nyiptakeun cara ngaroko anu langkung séhat pikeun perokok.
Upami kabetot, mangga tingal bubuka lengkep produk urang pikeun prinsip produk husus.

TOFRE Panas Herbal Sticks

1.Naon TOFRE HEAT HERBAL STICK

TOFRE Heat Herbal Stick mangrupikeun produk konsép herbal énggal, anu kami ciptakeun pikeun perokok (Heat-not-burn).Dibandingkeun sareng batang bako HNB, TOFRE Heat Herbal Stick innovates rumus herbal séhat ngahijikeun téknologi perasa tingkat bako janten sampurna pikeun ngaroko ogé langkung séhat.Sajaba ti éta, urang nempatkeun blast bako-grade kana iteuk.Saatos crushing blast , anjeun bakal ngamimitian lalampahan éndah roko, komo meunang rasa hadé tina produk bako HNB....shush!Ieu mangrupikeun sihir merek TOFRE.Sareng ogé TOFRE Heat Herbal Stick tiasa sampurna diadaptasi ka sadaya alat panas dina pasaran.

2.Naon Téknologi TofRE Heat Herbal Sticks?

Struktur iteuk herbal TOFRE diturunkeun tina prinsip honeycomb paling alam urang Ku fusing métode "struktur", "microwave", "microbiology", "kimia dahareun", "low-suhu puffing" jeung téhnologi pioneering lianna.

Kauntungan inti tina struktur kami nyaéta kami ngaminimalkeun résiko nyababkeun réaksi kimia anu teu dipikabutuh dina bahan baku, ngamungkinkeun TOFRE pikeun nahan rasa asli tina rumus herbal kami dugi ka maksimal.

TOFRE'S struktur honeycomb ultra-microporous anu kabentuk sacara alami, leupas & seragam ngamungkinkeun pemanasan janten langkung saimbang sareng moal lungsur slag kana alat.Salaku tambahan, téknologi struktur TOFRE ogé tiasa ningkatkeun efisiensi transmisi ku pemanasan, anu ngajantenkeun perokok HNB pangalaman ngaroko anu langkung lancar.

3. Naha TofRE Heat Herbal Stick ngandung daun bako?

TOFRE Heat Herbal Stick henteu ngandung bahan bako.Rarasaan nyata roko dumasar kana rumus 100% bahan herbal, kitu ogé téhnologi rasa bako diadopsi ku Flavorists kami, ditambah nikotin alam murni pikeun mulangkeun rasa roko ka extent greatest.
Dibandingkeun sareng produk panas-teu-kaduruk dijieunna tina bahan baku daun bako, TOFRE Panas Herbal Stick kalawan bahan herbal murni mangrupakeun pilihan roko healthier.

4. Naha TOFRE Heat Herbal Sticks ngandung Nikotin?

Nikotin mangrupikeun zat anu paling gumantung diantara sadaya perokok, TOFRE sami, urang moal kompromi kana nikotin.Ku alatan éta, kami nyadiakeun produk roko jeung kapuasan luhur, rasa alus teuing jeung resiko leuwih handap bako.Dibandingkeun sareng bako tradisional, kami parantos ngirangan résiko ku 95% sacara saé.

5. Naon bahan tina TofRE Herbal Sticks?

Bahan-bahan Tongkat Herbal TOFRE sadayana dumasar kana sumber alami sareng aman, bahan-bahan sapertos ieu di handap:

Teh, Mint, Gliserin Sayur, Rempah Natrual, sareng Nikotin Alami.

6.Alat Panas HNB mana anu tiasa diterapkeun ka TofRE Heat Herbal Sticks?

Téknologi Herbal ultra-mikrosélular khusus TOFRE Herbal stick ngamungkinkeun urang adaptasi sareng sadaya alat HNB Panas arus utama di pasar.Dina waktos anu sami, urang badé ngaluncurkeun alat panas tofre khusus pikeun cocog sareng iteuk urang sorangan.

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....