• FAQ-For-TOFRE-Herbal-Filters

FAQ Pikeun TOFRE Herbal Filter

Patarosan Umum

1.Kumaha carana abdi tiasa mésér produk TOFRE?

Upami anjeun kabetot dina produk kami sareng hoyong nyobian, anjeun tiasa ngantunkeun inpormasi kontak anjeun sareng kirimkeun ka kami ngalangkungan halaman Taros Kami, atanapi ngahubungi mitra distribusi lokal di sakumna dunya pikeun mésér.

2.Naon téhnologi TOFRE?

Dasar Panaliti & Pangembangan tina séri produk TOFRE sadayana dumasar kana kamampuan laboratorium anu kuat pikeun inovasi herbal.Niat asli urang nyaéta pikeun ngagabungkeun téknologi herbal anu sasari tina pepelakan alami, sareng ubar paru-paru pikeun nyiptakeun cara ngaroko anu langkung séhat pikeun sagala jinis perokok.
Upami kabetot, mangga tingal bubuka lengkep produk urang pikeun prinsip produk husus.

TOFRE Herbal Filter

1. Kumaha TOFRE béda ti produk comparable séjén?

Béda tina sagala saringan tradisional anu didamel tina logam atanapi bahan kimia di pasar, TOFRE Herbal Filter nyaéta saringan rokok anu asli sareng struktur herbal murni, anu ngadopsi struktur kapsul sareng sadaya rumus nyumponan standar kelas dahareun.
Rumus inovasi herbal unik kami ngajantenkeun 100% ngajaga rasa haseup asli, bari tiasa nyaring tar, karbon monoksida sareng karsinogén sanés dina haseup.Saatos nganggo TOFRE, anjeun bakal mendakan yén ngaroko janten langkung lancar sareng langkung murni.

2. Naon bahan tina Saringan Herbal TOFRE?

Struktur saringan henteu ngandung logam atanapi bahan saringan kimiawi, sareng murni struktur kapsul bahan tutuwuhan.
Bahan cangkang luar: palastik kelas dahareun
Eusi kapsul: polifenol teh, theanine, Cordyceps sinensis, bubuk teh nano selenium

3.Can TOFRE Herbal filter ngurangan tar, logam beurat jeung zat ngabahayakeun séjén?

TOFRE ngajadikeun 100% ngajamin dina pangalaman lengkep roko bako bari nyaring tar jeung karsinogén séjén, ku kituna para perokok bisa meunang pangalaman sampurna roko Samentara éta ngahontal target healthier sarta ngurangan ngarugikeun.Pikeun unggal roko, TOFRE nyaring 67% zat ngabahayakeun sareng 27 komponén gas ngabahayakeun.

4. Sabaraha rokok tiasa dianggo sareng hiji Saringan Herbal TOFRE?

TOFRE bisa dipaké pikeun 20 rokok kontinyu, sarta unggal filter bisa gampang nempatkeun kana kotak roko sanggeus unpacked, nu merenah pikeun mawa sarta pamakéan sapopoé.

5. Dupi abdi tiasa make tipena béda roko on TOFRE Herbal Filter?

TOFRE cocog pikeun sagala jinis roko: Kasar / Biasa / Langsing
1 saringan pikeun 1 bungkus roko

6. Lamun ngagunakeun TOFRE Herbal Filter, bakal mangaruhan rasa roko?

Rumus inovasi herbal unik kami ngajantenkeun 100% ngajaga rasa haseup asli, bari tiasa nyaring tar, karbon monoksida sareng karsinogén sanés dina haseup.Saatos nganggo TOFRE, anjeun bakal mendakan yén ngaroko janten langkung lancar sareng langkung murni.

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....