• About_Us_nybj

The Inovatif Tofre

The Inovatif TOFRE

TOFRE geus komitmen pikeun innovate téhnologi herbal héjo sarta cageur kana bagian ngurangan ngarugikeun bako ti mimiti ngadegna urang.kami nyiptakeun produk ku cara nganalisis kabutuhan sareng kabiasaan perokok, sareng nyayogikeun perokok metode ngaroko anu langkung séhat sareng pilihan anu langkung saé bari nyumponan kabutuhan perokok.Sapertos slogan urang nyerat "Inovasi pikeun ngaroko langkung saé", ieu mangrupikeun alesan kunaon urang diadegkeun sareng ngungudag strategis salamina.

Laboratorium perusahaan kami gaduh kamampuan inovasi sareng pamekaran anu kuat dina téknologi tutuwuhan sareng élmu herbal, ogé urang gaduh ahli médis paru-paru anu caket kana prosés inovasi produk séri urang.Kami nganggo konsép tutuwuhan sareng herbal digabungkeun sareng ubar pulmonal pikeun nyiptakeun cara ngaroko anu langkung séhat bari nyugemakeun pangalaman ngaroko pikeun sagala jinis perokok.Runtuyan produk parantos lulus CNAS, TCT sareng seueur Organisasi Tés anu sanés.

about1

Dina taun ieu, urang ogé innovate TOFRE Panas Herbal Stick pikeun HNB
perokok, ieu mangrupikeun produk konsép herbal pemanasan énggal,
anu kami ciptakeun pikeun gaya hirup revolusioner (henteu-kaduruk).

TOFRE Herbal Filter nyaéta saringan struktur herbal murni munggaran di dunya
yén kami khusus ngarancang pikeun perokok tradisional.

Dibandingkeun sareng iteuk bako HNB, TOFRE Heat Herbal Stick innovates rumus herbal séhat ngahijikeun téknologi perasa tingkat bako sahingga janten sampurna pikeun ngaroko ogé langkung séhat. dina industri rokok, pausahaan rasa bako, pausahaan tea jsb. Taun kamajuan sarta pamahaman unik tina sagala jenis bako di dunya méré TOFRE Panas Herbal Sticks kamungkinan pikeun mulangkeun malah ngaleuwihan HNB batang bako.Tilu rasa asli klasik kami diinovasi sareng diluncurkeun masing-masing pikeun karakteristik "rokok anu diubaran ku asap", "Rokok rasa campuran" sareng "Rokok rasa Oriental."

The-Quality-Guarantee

Jaminan Mutu

Di TOFRE, kami nganggap kualitas sacara serius.Sakabéh prosés sumber bahan baku, produksi, manufaktur sareng pamekaran sadayana ngalaman uji kualitas anu ketat.Pikeun ngajamin standar produk urang ngaleuwihan sakabeh sarat pangaturan, produk TOFRE sakabeh diuji ku laboratorium foremost di dunya, sarta akreditasi jeung sertifikasi pangaturan luyu di sakabeh nagara nu kami sadia.