• THE-TECHNOLOGY-OF-TOFRE-HEAT-HERBAL-STICKS

Téknologi TOFRE Panas Herbal Sticks

TOFRE téhnologi

Inovasi pikeun ngaroko langkung saé

Dasar Panaliti & Pangembangan tina séri produk TOFRE sadayana dumasar kana kamampuan laboratorium anu kuat pikeun inovasi herbal.Maksud aslina tina merek kami nyaéta pikeun ngagabungkeun téknologi herbal anu sasari tina pepelakan alami, sareng ubar paru-paru pikeun nyiptakeun cara ngaroko anu langkung séhat pikeun perokok.

Innovate-for-Smoking-better
Innovate-for-Smoking-better

Téknologi TOFRE Panas Herbal Stick

TOFRE Heat Herbal Stick mangrupikeun produk konsép herbal pemanasan énggal, anu kami ciptakeun pikeun perokok (Heat-not-burn).Dibandingkeun sareng iteuk bako HNB, TOFRE Heat Herbal Stick innovates rumus herbal séhat ngahijikeun téknologi perasa tingkat bako janten sampurna pikeun ngaroko ogé langkung séhat.

THE-TECHNOLOGY-OF-TOFRE-HEAT-HERBAL-STICKS

Tim Flavor top kami diwangun ku 18 ahli rasa ti daérah anu béda-béda: tim anu diwangun ku ahli rasa anu parantos damel di industri rokok, perusahaan rasa bako, perusahaan tea sareng sajabana. kamungkinan pikeun mulangkeun malah ngaleuwihan HNB batang bako.Tilu rasa asli klasik kami diinovasi sareng diluncurkeun masing-masing pikeun karakteristik "rokok anu diubaran ku asap", "Rokok rasa campuran" sareng "Rokok rasa Oriental."
Struktur bahan baku herbal murni + nikotin alam + blast tingkat bako brings TOFRE hiji prestasi beredar 95% réduksi cilaka, tapi rasa Palasik unik.

The-Technology-Of-TOFRE-Heat-Herbal-Sticks4

Saatos crushing blast , Anjeun bakal ngamimitian lalampahan éndah roko, komo meunang rasa hadé tina HNB batang bako....shush!Ieu mangrupikeun sihir merek TOFRE.Sareng ogé TOFRE Heat Herbal Stick tiasa sampurna diadaptasi ka sadaya alat panas dina pasaran.

Struktur iteuk herbal TOFRE diturunkeun tina prinsip honeycomb paling alam urang Ku fusing métode "Stick structure", "microwave", "microbiology", "kimia pangan", "low-suhu puffing" téknologi.

Kauntungan inti tina struktur kami nyaéta kami ngaminimalkeun résiko nyababkeun réaksi kimia anu teu dipikabutuh dina bahan baku, ngamungkinkeun TOFRE pikeun nahan rasa asli tina rumus herbal kami dugi ka maksimal.

TOFRE'S struktur honeycomb ultra-microporous anu kabentuk sacara alami, leupas & seragam ngamungkinkeun pemanasan janten langkung saimbang sareng moal lungsur slag kana alat.Salaku tambahan, téknologi struktur TOFRE ogé tiasa ningkatkeun efisiensi pangiriman ku pemanasan, anu nyayogikeun HNB pangalaman ngaroko anu langkung lancar.

Naha TofRE Heat Herbal Stick ngandung daun bako?

TOFRE Heat Herbal Stick henteu ngandung bahan bako.Rarasaan nyata roko dumasar kana rumus 100% bahan herbal, tapi ku téhnologi rasa bako diadopsi ku flavorists urang, ditambah nikotin alam méré rasa roko ka extent greatest.
Dibandingkeun sareng iteuk bako panas, TOFRE Heat Herbal Stick sareng bahan herbal murni mangrupikeun pilihan ngaroko anu langkung séhat.

Naha TofRE Herbal Stick ngandung Nikotin?

Nikotin mangrupikeun zat anu paling gumantung diantara sadaya perokok, di TOFRE, kami moal kompromi kana nikotin.Ku alatan éta, kami nyadiakeun produk roko jeung kapuasan tinggi, rasa alus teuing jeung resiko handap.Dibandingkeun sareng bako tradisional, kami parantos ngirangan résiko ku 95% sacara saé.

Naon bahan tina TOFRE Herbal Sticks?

Bahan Tofre Herbal Sticks sadayana dumasar kana sumber alami sareng AMAN, bahan sapertos ieu di handap:
Teh, Mint, Gliserin Sayur, Rempah Natrual, sareng Nikotin Alami.

Alat Panas HNB mana anu tiasa diterapkeun ka TofRE Herbal Sticks?

TEKNOLOGI Herbal ULTRA-MICROCELLULAR khusus TOFRE HERBAL STICK ngamungkinkeun urang adaptasi sareng sadaya alat Panas arus utama di pasar.Dina waktos anu sami, urang badé ngaluncurkeun alat panas tofre khusus pikeun TOFRE.

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....