• THE-TECHNOLOGY-OF-TOFRE-HERBAL-FILTER

Téknologi Saringan Herbal TOFRE

TOFRE téhnologi

Inovasi pikeun ngaroko langkung saé

Dasar Panalungtikan & Pangembangan runtuyan TOFRE ngeunaan
produk sadayana dumasar kana kamampuan kuat laboratorium urang
pikeun inovasi herbal.Niat aslina tina merek urang
nyaéta ngagabungkeun téknologi herbal anu sasari tina alam
tutuwuhan, kalawan ubar paru nyieun cara healthier tina
roko pikeun perokok.

Téknologi Saringan Herbal TOFRE

Filter Herbal TOFRE mangrupikeun saringan roko-nyieun jaman kalayan rumus anu dipaténkeun sorangan sareng struktur kapsul herbal murni.Béda tina sagala saringan tradisional anu didamel tina logam atanapi bahan kimia di pasar, Filter Herbal TOFRE mangrupikeun saringan rokok asli sareng struktur herbal murni, anu nganggo struktur kapsul sareng sadaya rumus nyumponan standar kelas dahareun.Salaku tambahan, partikel herbal TOFRE Herbal Filter kapsul ngandung polifenol tea, theanine, Cordyceps sinensis, bubuk tea nano selenium, sareng zat mangpaat anu sanés, anu tiasa diuyahkeun kana awak manusa pikeun ngabentuk "pilem pelindung", sacara efektif ngirangan ngabahayakeun. radikal bébas, Nitrosamin, sarta carcinogens séjén sarta kandungan karbon monoksida disababkeun ku roko jeung éféktif nyaring tar dihasilkeun ku roko.

The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter1

TOFRE Herbal Filter ngajaga 100% rasa aslina tina bako bari ngajadikeun roko leuwih lemes jeung struktur dipaténkeun.Para perokok anu milu ékspérimén ngaréspon yén éta ngajadikeun haseup langkung mulus sareng murni.kami ngajadikeun jaminan 100% dina pangalaman lengkep roko bako bari nyaring tar jeung carcinogens séjén, ku kituna para perokok bisa meunang pangalaman sampurna roko Samentara éta ngahontal target healthier jeung ngurangan cilaka.Pikeun unggal roko, TOFRE nyaring 67% zat ngabahayakeun sarta 27 komponén gas ngabahayakeun.

1 TOFRE Herbal Filter tiasa dilarapkeun ka sadaya jinis rokok (Kasar / Biasa / Langsing) sareng tiasa dianggo pikeun 20 rokok terus-terusan, sareng unggal saringan tiasa gampang dilebetkeun kana kotak roko saatos dibongkar, anu cocog pikeun dibawa sareng sapopoé. ngagunakeun.
Sertifikasi CNAS pikeun TOFRE Herbal Filter

The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter2
The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter3
The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter4
The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter5
The-Technology-of-TOFRE-Herbal-Filter6

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....