• Products-TOFRE-HERBAL-FILTER

Saringan Herbal TOFRE ( Larapkeun Pikeun Sadaya Jenis Rokok: Kasar / Biasa / Langsing )

  • Imah
  • produk
  • Saringan Herbal TOFRE ( Larapkeun Pikeun Sadaya Jenis Rokok: Kasar / Biasa / Langsing )

Saringan Herbal TOFRE ( Larapkeun Pikeun Sadaya Jenis Rokok: Kasar / Biasa / Langsing )

Katerangan pondok:

Merk: TOFRE

Ngaran produk: TOFRE Herbal Filter

Bahan: polifenol Teh, Theanine, Cordyceps sinensis, bubuk teh Nano selenium

Adaptasi: Larapkeun ka sadaya jinis rokok: Kasar / Biasa / Langsing

Service Life: 1 filter pikeun 20 Rokok

Bungkusan: 1 kasus = 50 karton = 300 bungkus = 1500 saringan

Panjang saringan: 61.4mm

Ukuran Case: 470mm * 225mm * 500mm

Beurat / Kasus: 10kg


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Filter Herbal TOFRE mangrupikeun saringan roko-nyieun jaman kalayan rumus anu dipaténkeun sorangan sareng struktur kapsul herbal murni, .Béda tina sagala saringan tradisional anu didamel tina logam atanapi bahan kimia di pasar, Filter Herbal TOFRE mangrupikeun saringan rokok asli sareng struktur herbal murni, anu nganggo struktur kapsul sareng sadaya rumus nyumponan standar kelas dahareun.Salaku tambahan, partikel herbal TOFRE Herbal Filter kapsul ngandung polifenol tea, theanine,

Cordyceps sinensis, bubuk tea selenium nano, jeung zat mangpaat séjén, nu bisa volatilized kana awak manusa pikeun ngabentuk "film pelindung", pikeun éféktif ngurangan radikal bébas ngabahayakeun, Nitrosamines, sarta carcinogens séjén sarta kandungan karbon monoksida disababkeun ku roko jeung éféktif. tar filter dihasilkeun ku roko.

Products Information3
food-grade-plastic

Keunggulan Inti

Struktur saringan henteu ngandung logam atanapi bahan saringan kimiawi, sareng murni struktur kapsul bahan tutuwuhan.

Bahan cangkang luar: palastik kelas dahareun

eusi kapsul:

polifenol teh, theanine, Cordyceps sinensis, bubuk teh nano selenium.

Capsule-content

Masalah umum sadaya saringan tradisional di pasar:

1. Ngurangan pangalaman roko.
2. Ngarobah rasa roko sorangan
3. Ngaronjatkeun résistansi draw nalika ngaroko.
4. Rokok Tradisional bisa lepas nepi ka 3-5 rokok, éta rada teu merenah pikeun pamakéan sapopoé.

Common-problems-of-all-traditional-filters-in-the-market

Kumaha urang ngajawab masalah

TOFRE Herbal Filter ngajaga 100% rasa aslina tina bako bari ngajadikeun roko leuwih lemes jeung struktur dipaténkeun.Para perokok anu milu ékspérimén ngaréspon yén éta ngajadikeun haseup langkung mulus sareng murni.Éta ngajamin 100% pikeun pangalaman lengkep ngaroko bako nalika nyaring tar sareng karsinogén sanésna,

supados para perokok tiasa nampi pangalaman ngaroko anu sampurna sareng ngahontal target anu langkung séhat sareng pangurangan cilaka.Pikeun unggal roko, éta nyaring 67% zat ngabahayakeun sareng 27 komponén gas ngabahayakeun.

sdv

TOFRE Herbal Filter bisa dipaké pikeun 20 rokok kontinyu, sarta unggal filter bisa gampang nempatkeun kana kotak roko sanggeus unpacked, nu merenah pikeun mawa sarta pamakéan sapopoé.
Filter Herbal TOFRE ngagunakeun ékstraksi titik golak lemah sareng téknologi molekul nano-leutik supados zat mangpaat dina kapsul tiasa asup kana awak manusa sareng aliran panas haseup.

TOFRE-Herbal-Filter