• Products TOFRE HEAT HERBAL STICKS

TOFRE ICED-MELON (PILIHAN DELUXE)

  • Imah
  • produk
  • TOFRE ICED-MELON (PILIHAN DELUXE)

TOFRE ICED-MELON (PILIHAN DELUXE)

Katerangan pondok:

Merk: TOFRE

Ngaran produk: TOFRE ICED-MELON

Rasa: ICED-MELON

Bahan: Tutuwuhan Alam Rempah-rempah alami, PG&VG, jsb

Nikotin: Uyah nikotin

Suhu pemanasan: 280 ℃ -320 ℃

Métode Panyimpen: Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi, teu kalembaban

Tanggal béakna: 12 bulan

Bungkusan: 1 Kasus = 50 Karton = 500 Bungkus = 10000 Tongkat

Parameter iteuk: Diaméter = 7.32mm, Panjang = 45.00mm

Puffs: 15-20 puffs

Ukuran Case: 41*35*29 cm

Beurat / Kasus: 12,5kg

Aplikasi: Perlu dianggo sareng alat Panas

Petunjuk: Nyegah Pamakéan di Bawah Umur: Umur minimum anu diatur ku hukum lokal

 


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Melon Hami seger sareng rasa és anu dibawa ku mint dihijikeun di dieu.Sanggeus dihirupan, tikoro bungah ku rasa és-tiis.Kombinasi anu pas masihan pangalaman seger sareng tiis.

Rasa És 80%
Rasa Serangan Tikoro 80%
Konsentrasi haseup 100%
Jumlah Haseup 100%

TOFRE ICED-MELON(SELECTIONS OF DELUXE)2
hmm (2)

Dumasar mint, seungit melon honeydew bakal niup kana beungeut anjeun dina momen blast, sarta rasa és-tiis tina tabrakan comforts tur cools rongga lisan Anjeun.Tanpa bahan bako, kartrij nyandak pepelakan herbaceous alami salaku bahan baku sareng ngandung 2% uyah nikotin alami mangrupikeun pilihan ngaroko anu idéal sareng séhat.Dijieun ku 9 tukang parfum kelas khusus TOFRE, éta masihan anjeun pangalaman anu sampurna.

TOFRE sampurna cocog sareng sagala rupa alat pemanasan di pasar (sapertos JOUZ, IQOS sareng LIL).

Hiji pakét ngandung 20 lembar, anu tiasa dibawa kalayan gampang.

TOFRE SELECTIONS OF DELUXE masihan anjeun pangalaman sensual anu sampurna tanpa bahan bako.Ngamangpaatkeun ciri Heat-Not-Burn, TOFRE pinuh ngaluarkeun seungit unik tina pepelakan herbaceous sareng 2% uyah nikotin alami tanpa tar sareng lebu roko dina kaayaan pemanasan suhu rendah, mawa pangalaman pangguna anu sampurna sareng ngaminimalkeun bahan-bahan anu ngabahayakeun. haseup.Éta mangrupikeun produk anu langkung séhat sareng nyugemakeun.

hm



  • Janten Distributor

    Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....