• Products TOFRE HEAT HERBAL STICKS

TOFRE VIRGINIA-KLASIK (PILIHAN KLASIK)

  • Imah
  • produk
  • TOFRE VIRGINIA-KLASIK (PILIHAN KLASIK)

TOFRE VIRGINIA-KLASIK (PILIHAN KLASIK)

Katerangan pondok:

Merk: TOFRE

Ngaran produk: TOFRE VIRGINIA-CLASSIC

Rasa: VIRGINIA-KLASIK

Bahan: Tutuwuhan Alam Rempah-rempah alami, PG&VG, jsb

Nikotin: Uyah nikotin

Suhu pemanasan: 280 ℃ -320 ℃

Métode Panyimpen: Simpen dina tempat anu garing sareng berventilasi, teu kalembaban

Tanggal béakna: 12 bulan

Bungkusan: 1 Kasus = 50 Karton = 500 Bungkus = 10000 Tongkat

Parameter iteuk: Diaméter = 7.32mm, Panjang = 45.00mm

Puffs: 15-20 puffs

Ukuran Case: 41*35*29 cm

Beurat / Kasus: 12,5kg

Aplikasi: Perlu dianggo sareng alat Panas

Petunjuk: Nyegah Pamakéan di Bawah Umur: Umur minimum anu diatur ku hukum lokal

 


Rincian produk

Tag produk

Émbaran produk

Tobaccos flue-kapok ngirim kaluar haseup mellow tur kuat sapanjang kalawan ambu baking sarta wirahma susu slight.Salila pemanasan, sakumaha ambu ragi overflows, bakal aya lapisan richer, dipirig ku aftertaste sajajalan.

Rasa És 0%
Rasa Serangan Tikoro100%
Konsentrasi haseup 100%
Jumlah Haseup 100%

TOFRE VIRGINIA-CLASSIC(SELECTIONS OF CLASSIC)2
FJW (1)

Dumasar kana rumus herbal unik kami sareng tanpa bahan bako, TOFRE VIRGINIA-CLASSIC nyandak daun tea, mint sareng pepelakan herbaceous alam sanésna salaku bahan baku sareng ngandung 2% uyah nikotin alami mulangkeun rasa ngaroko anu nyata.Elaborately dijieun ku 9 TOFRE-kelas husus parfumer, méré Anjeun rasa akrab jeung kejutan tambahan.Bari nyadiakeun Anjeun pangalaman pangluhurna, éta pilihan roko cageur anjeun.

TOFRE sampurna cocog sareng sagala rupa alat pemanasan di pasar (sapertos JOUZ, IQOS sareng LIL).

Hiji pakét ngandung 20 lembar, anu tiasa dibawa kalayan gampang.

TOFRE SELECTIONS OF CLASSIC sampurna muncul deui rasa jeung pangalaman tina bako tradisional flue-kapok jeung roko tradisional tanpa bahan bako nanaon.Ngamangpaatkeun ciri Heat-Not-Burn, TOFRE pinuh ngaluarkeun seungit unik tina pepelakan herbaceous sareng 2% uyah nikotin alami tanpa tar sareng lebu roko dina kaayaan pemanasan suhu rendah, mawa pangalaman pangguna anu sampurna sareng ngaminimalkeun bahan-bahan anu ngabahayakeun. haseup.Éta mangrupikeun produk anu langkung séhat sareng nyugemakeun.

a90a2e21



  • Janten Distributor

    Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....