• Products-TOFRE-HEAT-HERBAL-STICKS

Pituduh Pamaké ToFRE Panas Herbal Sticks

Pituduh pamaké Tofre Panas Herbal Sticks

User-Guide-of-Tofre-Heat-Herbal-Sticks1

Selapkeun iteuk TOFRE kana alat Panas lalaunan

User-Guide-of-Tofre-Heat-Herbal-Sticks2

Remukkeun ledakan dina iteuk

User-Guide-of-Tofre-Heat-Herbal-Sticks3

Pencét tombol dina alat panas teras antosan dugi deui ngageter

User-Guide-of-Tofre-Heat-Herbal-Sticks4

Mimitian perjalanan kalayan Tofre (15-20puffs ku 1 iteuk)

Ninggalkeun Pesen Anjeun

Kami bakal mastikeun ngabales email anjeun dina 24 jam, sareng ngarepkeun ngadiskusikeun deui.....